HTML

 

Örömünnep a Teljesség jegyében

 I. Veszprémi Varázslat - Örömünnep a Teljesség jegyében

2014. augusztus 8-9. péntek-szombat
Veszprémvölgy - Kolostorok és Kertek rendezvényterület

Rendezvényünk célja egy olyan örömteli együttlét biztosítása, ahol az egészség és a tudatosság központi helyen szerepel.
 
A teljesség szó testi, lelki és szellemi egységünkre is utal, illetve a programok sokszínűségére, ahol a különböző művészeti irányzatok és előadók között sok közös pont és egyezés fellelhető. 
 
Minden egyes előadás, bemutató, zenei program hozzásegítheti a látogatót az önfeledt kikapcsolódáshoz, de önmaga megismeréséhez is. Alkalom nyílik arra, hogy hasonló gondolkodású és nyitottságú emberek lehessenek együtt egy hétvégi program keretében, kivételes környezetben. 
Meghívott előadóink országosan ismert, hiteles szakemberek, illetve az adott témákhoz kapcsolódóan helyi közösségek vezetői és tagjai.

Tervezett programok:
előadások, koncertek, vetítések, fényjátékok, táncok, kulturális-, gyermek- és szabadidős programok, természetgyógyászati módszerek ismertetése, helyi termelők vására, különböző mozgásformák és egészséges táplálkozási módok bemutatása, kiállítások. 
 
A programokat a teljesség, a tudatosság, az egészségmegőrzés, az egészséges életmód és a környezettudatosság jegyében kívánjuk összeállítani.
 
Várunk szeretettel egy örömteli Együtt-Létre.
Hozzuk létre együtt a Varázslatot!

komment

süti beállítások módosítása